lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение

...
 lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

 

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени. 

Телец

Има възможност Вашия персонален живот през днешния ден да бъде ознаменуван с с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни сътрудник, който не се е свързвал с Вас от много време и по този начин сте се били затъжили за него... Авездите Ви предлагат, да се срещнете с него през днешния ден, и да прекарате дружно няколко приятни часа, надалеч от уличната суетност.
 

Близнаци

Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват. 
 

Рак

Подходящ ден, с цел да възстановите това, което е било разрушено заради неточност или по силата на непредвидливост. Сега сте подготвени освен да признаете своите пропуски, само че и да ги анализирате, с цел да не допуснете повторното им допускане, или пораждане на проблеми. Може да си върнете някогашния любим, или още веднъж да върнете доверието на човек, който сте разочаровали. Не се опасявайте да експериментирате, или да тръгнете по непознати пътища. Ако нарушавате традициите целеустремено и мъдро, може да постигнете блестящи резултати. Възможни са дарове, сърпрайзи или приятни знаци на внимание. 
 

Лъв

Днес бъдете безстрашни. Съберете в пестник цялата своя увереност, и погледнете в лицето нещото, което Ви плаши и провокира у Вас дискомфорт. Разбира се, чудесно знаете, че в случай че се опитате да го премахнете, в душата си ще усетите паника, а когато това се случва, паниката дава отпечатък върху Вашето държание. Затова преди обстановката да одобри този нежелан поврат, проявете смелост и се погрижете за тази работа. Тя е като куче, което повече лае, в сравнение с хапе, и по тази причина скоро ще можете още веднъж да се върнете към безгрижието!
 

Дева

Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах. 
 

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет. 
 

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?
 

Козирог

През целия ден продължавайте да се интересуват от актуалните финансови въпроси, както и вероятните разновидности за актуализации, промени, нововъведения в тази област. Уместна ще бъде покупката на всевъзможни електронни носители на информация, компютър, електроника, домашен уреди, нужни за вашата работна стратегия на компютъра. Не се предлагат огромни придобивки. Възможни са непредвидени и огромни приходи от програмиране, както и от осъществяване на обществени или научни опити. 
 

Водолей

Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст. 
 

Риби

Днес Вашата половинка ще Ви пречи във всичко, което директно не я визира. Затова, когато планирате работата си за деня, намалете размера и с една трета. Иначе проблемите с Вашия обичан човек ще са неизбежни, а това не е нужно на никого.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР